Wij passen met veel plezier de gerechten aan bij intoleranties, allergieën of bij uitsluitend vegetarische voorkeur mits een seintje vooraf bij de reservatie.
☞ Zalmtartaar
bloemkool puree, & zoetgepekeld, bieslookolie,jonge geitenkaas
☞ Secreto Iberico
groene boontjes, peultjes, puntpaprika, sherry, parmezaancrème
☞ Ovengegaarde spitskool
zachte appel-curry saus, geroosterde zonnebloempitten
☞ Lamstournedos
asperges, rabarber, gierst risotto, kruidenboter
☞ Schelvis
venkelsalade, courgette, komkommer, waterkers
☞ Tempeh
bladspinazie, snijboontjes, groene asperges, gebrande tomatensaus
☞ Aardbei
sorbet van abrikoos, crumble, gekonfijte selder met vlierbloesem, lemon curd dressing
☞ Mokka crème
ijsroom van pistache, meringue, cacao, amarena kers
☞ Kazen van Elsen Kaasambacht (suppl. 7 euro)
☞ Lunch 2 gangen: voor / hoofdgerecht & mineraalwater (plat) - 26 euro
of
☞ Lunch 3 gangen: voor / hoofd / nagerecht & mineraalwater (plat) - 35 euro
's middags bieden wij enkel onze daglunch aan, op vrijdag is het hoofdgerecht vis
Vrije keuze uit de gerechten van de kaart
☞ 3 gangen : voor / hoofd / nagerecht - 50 euro
☞ 4 gangen: 2 voorgerechten / hoofd / nagerecht - 60 euro
Zalmtartaar, bloemkool puree & gepekeld, bieslookolie, jonge geitenkaas
Secreto Iberico, boontjes, peultjes, puntpaprika, sherry, parmezaancrème
Lamstournedos, asperges, rabarber, gierst risotto, kruidenboter
OF
Schelvis, venkelsalade, courgette, komkommer, waterkers
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
x