LE CHAMEAU S'EN FOUT

MENUKAART 25 AUGUSTUS - 20 SEPTEMBER

VOORGERECHTEN

Varkenswang
artisjok crème, pastinaak chips, dragon olie, meloen

Ceviche van kabeljauw
bloemkool, viseitjes, rucola sorbet, pompelmoes

Tempura van aubergine
hummus, melkkefir, granaatappel, munt

HOOFDGERECHTEN

Kalfsrug
boontjes, groene pruim, zoute amandel, kalfsfond met soja

Zeebaars
risotto van champignon & selder, venkel, jus van peterselie en gember, kimchi

Gevulde puntpaprika
aubergine crème, bulgur, tamarinde & mango dressing

NAGERECHTEN

Vijg
macaron, ricottacrème met lemon curd, komkommer & appel jus, basilicumolie

Chocolade ganache
frambozen espuma, rode paprika sorbet

Kazen van Elsen Kaasambacht (suppl. 7 euro)

Middaglunch op donderdag & vrijdag

° Lunch 2 gangen: voor / hoofdgerecht & mineraalwater (plat) - 24 euro
of
° Lunch 3 gangen: voor / hoofd / nagerecht & mineraalwater (plat) - 29 euro

's middags bieden wij enkel onze daglunch aan, op vrijdag is het hoofdgerecht vis

weekmenu (enkel verkrijgbaar op woensdag- en donderdagavond)

° 3 gangen: voor / hoofd / nagerecht - 45 euro

° 4 gangen: voor / tussen / hoofd / nagerecht - 52 euro

aangepast 4 gangen menu op vrijdag en zaterdagavond

° voor / tussen / hoofd / nagerecht - 50 euro

Wij passen met veel plezier de gerechten aan bij intoleranties, allergieën of bij uitsluitend vegetarische voorkeur mits een seintje vooraf bij de reservatie.